

**Georgia Jones-Ayers Middle School** 

## 2023-2024

## **Bell Schedule**

TIME	BLOCK	TOTAL MINUTES
9:10 a.m 10:45 a.m.	BLOCK I	85 minutes
10:45 a.m 10:50 a.m.	Passing	5 minutes
10:50 a.m 12:45 p.m.	BLOCK II	85 minutes
10:50 a.m 10:55 a.m.	Lunch Transition	5 minutes
10:55 a.m 11:25 a.m.	1 <sup>st</sup> Lunch (Upstairs)	30 minutes
12:20 p.m 12:50 p.m.	2 <sup>nd</sup> Lunch (Downstairs)	30 minutes
12:50 p.m 12:55 p.m.	Passing	5 minutes
12:55 p.m 2:20 p.m.	Block III	85 minutes
2:20 p.m. – 2:25 p.m.	Passing	5 minutes
2:25 p.m 3:50 p.m.	Block IV	85 minutes

## \*\*Essential Information\*\*

Instructional Block: 85 Minutes Rotating Block (see attached calendar) Passing: 5 Minutes Lunch: 30 Minutes